19.1 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

O fetiță de 6 ani, din Balș, s-ar fi aruncat de la etajul IV al unui bloc, în timp ce părinții săi se certau

- Advertisement -

UPDATE: În urma evenimentului nefericit din dimineața zilei de joi, 20 iunie, la Balș, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, dosarul fiind preluat de Parchetul Balș. Totul după ce între părinții copilei de 6 ani a izbuncit un scandal, tatăl vitreg certând-o se pare și pe aceasta. De frica concubinului mamei, având în vedere că locuiau împreună de un an și se cunoșteau de doi ani, se pare că micuța s-a aruncat de la etajul 4 al blocului de pe strada Nicolae Bălcescu, din Balș, iar pe numele părintelui s-a emis un ordin de protecție.

„Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au condus la sediul poliței mai multe persoane pentru audieri. De asemenea, în cauză, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. După administrarea probatoriului, dosarul penal a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, cu propunere de declinare a competenței către Parchetul de la lângă Tribunalul Olt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Articolul inițial: În loc să se bucure de copilărie, o fetiță de 6 ani, din orașul Balș, este sub observație medicală după ce în dimineața zilei de joi, 20 iunie, s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate. Potrivit unor surse, copila ar fi recurs la gestul necugetat în timp ce părinții săi ar fi început să se certe.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în dimineața zilei de joi, în jurul orei 06:30, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un copil s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc din orașul Balș.

„La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului Balș. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o minoră, în vârstă de 6 ani, din orașul Balș, județul Olt, s-ar fi precipitat de la etajul (IV n.r.) unui bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu, din aceeași localitate. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul orășenesc Balș”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Starea micuței se pare că este gravă, aceasta fiind între timp transferată de la spitalul din Balș la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Foto: Arhivă (Imagine reprezentativă)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți