33.1 C
Slatina
luni,22 iulie,2024

Ultimele Articole

Un bălșean cercetat pentru furturi comise în Franța, prins de polițiștii olteni. Are o condamnare de 3 ani pentru furturi agravate

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și cei ai Postului de Poliție Transporturi Feroviare Balș, din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt, au pus în executare miercuri, 19 iunie, un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, pe numele unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din orașul Balș, județul Olt.

În urma activităților specifice, polițiștii l-au depistat pe bărbat, în orașul Balș, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, bălșeanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar în cursul zilei de joi, 20 iunie 2024, va fi prezentat Curții de Apel Craiova în vederea dispunerii măsurilor legale.

„Conform mandantului european de arestare, bărbatul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de furturi agravate, participare la o asociere de infractori în vederea pregătirii unei infracțiuni, nejustificarea veniturilor sau a originii unui bun de către o persoană care are legături obișnuite cu autorul sau victima”, au transmis polițiștii olteni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți