21.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Zeci de misiuni pentru jandarmii din Olt, pe perioada minivacanței de Rusalii

- Advertisement -

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a intensificat, în perioada sărbătorii Rusaliilor Ortodoxe, măsurile de ordine și siguranță publică și a suplimentat dispozitivele de jandarmi care au patrulat în zonele aglomerate unde s-au desfășurat manifestări cultural-artistice. Astfel, în această minivacanță, efectivele Jandarmeriei Olt au desfășurat zeci de misiuni, fără a fi înregistrate evenimente majore.

„Au fost executate 11 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări cultural-artistice și cu specific al călușului oltenesc, în municipiul Caracal și alte opt localități, precum și 72 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice (executate în mediul urban și rural, atât în mod independent, cât și în sistem integrat). Zilnic au fost constituite echipaje de intervenție în măsură să intervină în situații de urgență pentru combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de siguranță civică. Pe timpul executării misiunilor din responsabilitate nu au fost înregistrate evenimente majore”, se arată într-un comunicat de presă remis de IJJ Olt.

Însă, jandarmii olteni au constatat unele fapte antisociale și au aplicat 27 de amenzi, în valoare totală de 3.500 lei, preponderent pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

„Efectivele de jandarmi vor rămâne mobilizate pentru a elimina pericolele care pot perturba liniștea și siguranța publică, precum și pentru buna desfășurare a evenimentelor din spațiul public”, se mai precizează în comunicat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți