20.2 C
Slatina
sâmbătă,29 iunie,2024

Ultimele Articole

Băiat de 13 ani, din Brebeni, căutat de polițiști după ce mama sa l-a dat dispărut

- Advertisement -

UPDATE: În urma activităților de căutare, copilul a fost identificat în comuna Brebeni, potrivit IPJ Olt.

Pe perioada cât a lipsit, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Polițiștii din Olt caută un minor, în vârstă de 13 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna olteană Brebeni, și până acum nu s-a mai întors.

Mama lui i-a alertat pe oamenii legii, copilul fiind plecat de acasă de o zi.

„La data de 26 iunie, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în ziua de 25 iunie, fiul său, Elmondo Dantes Cîmpeanu, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Brebeni, județul Olt, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,50 metri, greutate 40 de kilograme, ochi căprui, păr închis la culoare, fără semne particulare. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou portocaliu, pantaloni scurți de culoare închisă”, se precizează într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Potrivit unor surse, micuțul ar fi plecat de la domiciliul familiei și cu alte ocazii, însă oamenii legii nu au fost sesizați cu privire la acest aspect, de fiecare dată revenind singur sau a fost găsit de rude.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea băiatului dispărut sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți