28.2 C
Slatina
duminică,30 iunie,2024

Ultimele Articole

Corăbian fără permis auto, urmărit în trafic de polițiștii rutieri. Circula cu viteză excesivă pe un drum național din Vișina, nu a oprit la semnalul lor și a fost implicat într-un accident

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, în timp ce desfășurau activități specifice miercuri după-amiaza, în jurul orei 17:45, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe Drumul Național 54, în localitatea Vișina, cu viteza de 107 kilometri pe oră (km/h), pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h. Șoferul, care nu avea nici permis de conducere, nu a oprit și a fugit de oamenii legii, care au pornit în urmărirea sa prin trafic, iar la un moment dat a fost implicat într-un accident și apoi s-a făcut nevăzut.

Până la urmă conducătorul auto a fost prins, polițiștii rutieri stabilind că este vorba de un tânăr de 21 de ani, din Corabia.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până în intersecția Drumului Național 54 cu strada General Praporgescu, unde acesta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat pe un teren agricol. În urma evenimentului, conducătorul auto a părăsit autoturismul și s-a sustras. La scurt timp, acesta a fost identificat ca fiind un tânăr, de 21 de ani, din orașul Corabia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele corăbianului de 21 de ani dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți