37.3 C
Slatina
duminică,14 iulie,2024

Ultimele Articole

Tânără din Caracal, dosar penal pentru deținerea ilegală a 44 kilograme de tutun mărunțit. Polițiștii le-au găsit în portbagajul mașinii sale

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au desfășurat în după-amiaza zilei de marți, 25 iunie, în jurul orei 17.00, o acțiune, în municipiul Caracal, pe linia combaterii comerțului ilicit și comercializării ilegale a țigaretelor, produselor din tutun și alte produse accizabile, provenite din contrabandă. Iar neregulile nu au întârziat să apară, în portbagajul unei mașini ce a fost trasă pe dreapta de oamenii legii fiind găsite aproape 44 kilograme de tutun mărunțit. Era deținut ilegal în 26 de pungi de plastic, la volanul autoturismului fiind o tânără de 33 de ani, din localitate.

Infracțiunea a fost constatată pe strada General Gheorghe Magheru, din Caracal, iar pe numele caracalencei, care, potrivit unor surse, voia să vândă respectivele kilograme de tutun, a fost întocmit dosar penal.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, pe strada Gen. Gheorghe Magheru, o femeie, de 33 de ani, din municipiul Caracal, care deținea în autoturism 26 de pungi din plastic ce conțineau aproximativ 44 de kilograme de tutun mărunțit. Cele 44 de kilograme de tutun mărunțit au fost sigilate și ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producere de produse accizabile, care intră sub incidenta regimului de antrepozitare, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a un kilogram de tutun de fumat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți