28.2 C
Slatina
duminică,30 iunie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Obârșia, arestat după ce a încălcat ordinul de protecție și, băut fiind, și-a bătut tatăl

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 10 Vișina, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au reținut joi, 27 iunie, un bărbat de 39 de ani, din comuna Obârșia, cercetat pentru violență domestică și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție. Olteanul, împotriva căruia vineri, 28 iunie, s-a dispus măsura arestării preventive, este acuzat că, băut fiind, a încălcat ordinul de protecție și și-a lovit tatăl, în vârstă de 75 ani.

Acesta a comis fapta în cursul zilei de miercuri.

„În fapt, la data de 26 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 10 Vișina au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din comuna Obârșia, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 39 de ani, din aceeași localitate, l-ar fi agresat fizic. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 39 de ani, din comuna Obârșia, s-ar fi deplasat la locuința tatălui său din aceeași localitate, unde, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi agresat fizic. De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul de 39 de ani ar fi încălcat și măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Corabia, prin care s-a dispus obligarea acestuia de a păstra o distanță minimă de o sută de metri față de tatăl său, pentru șase luni”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență domestică și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

În urma probatoriului administrat, joi, 27 iunie, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Corabia, pe numele bărbatului de 39 de ani, din Obârșia, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Vineri, 28 iunie, olteanul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Corabia care au dispus împotriva sa măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este una definitivă și a fost deja contestată de inculpat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți