30.2 C
Slatina
vineri,5 iulie,2024

Ultimele Articole

Autoritățile din Șerbănești au extins și modernizat, cu fonduri europene, sistemul de monitorizare video din comună

- Advertisement -

Investiție majoră în Șerbănești. Mugurel Breoi, primarul comunei oltene, a anunțat că, așa cum a promis, a reușit ca sistemul de monitorizare video al localității să fie extins și modernizat cu fonduri europene.

Camerele video s-au montat la locurile de joacă, instituții de învățământ, dar și în multe alte locuri frecventate mai ales de tineri, care, potrivit administrației publice locale, crează uneori probleme. Totodată, s-au montat camere și la intrările în Șerbănești prin care se monitorizează traficul rutier.

„Astăzi, localitatea este mai sigură cu aceste camere amplasate la toate locurile de joacă, grădinițe, școală și în punctele frecventate. La intrările în Șerbănești avem camere de monitorizare ale traficului rutier (LPR). Există la nivelul Primăriei, centrul de monitorizare unde paza este prezentă în fiecare noapte. Suntem în strânsă colaborare cu Poliția și se aplică sancțiuni. Facem apel la adolescenții care mai fac probleme pe la locurile de joacă… suntem cu ‘ochii’ pe voi. Amenzile sunt foarte mari pentru distrugere și se ajunge și la dosar penal. Ce nu vedem astăzi, putem vedea mâine! Serverul stochează până la o lună”, a declarat Mugurel Breoi, edilul localității Șerbănești.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți