33.1 C
Slatina
luni,8 iulie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina anunță că proiectul tehnic pentru Sala Polivalentă a fost aprobat de Comisia Tehnico Economică a CNI

- Advertisement -

Municipalitatea a transmis vineri, 5 iulie, că în cursul acestei zile Comisia Tehnico Economică a Companiei Naționale de Investiții (CNI) a aprobat proiectul tehnic pentru Sala de sport multifuncțională cu 3.000 de locuri, din Slatina.

„Dragi slătineni! Astăzi (vineri, 5 iulie n.r.), proiectul tehnic pentru Sala Polivalentă a fost aprobat de Comisia Tehnico Economică a Companiei Naționale de Investiții (CNI)! Această etapă ne apropie și mai mult de realizarea acestui proiect important. Urmează demararea procedurilor de achiziție, un pas esențial în vederea continuării lucrărilor rămase de executat!”, a declarat Emil Moț, primarul în funcție al municipiului Slatina.

Reamintim că lucrările de la Sala Polivalentă au fost sistate după ce în data de 13 martie 2020 a fost reziliat contractul pentru obiectivul de investiții „Construire Sală de sport multifuncţională cu 3.000 de locuri, localitatea Slatina, judeţul Olt” ca urmare a intrării în insolvenţă a antreprenorului care executa lucrările la această investiție importantă pentru slătineni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți