28.1 C
Slatina
joi,25 iulie,2024

Ultimele Articole

Alimentarea cu apă, oprită marți în tot municipiul Caracal. Se face trecerea pe noua rețea

- Advertisement -
Compania de Apă Olt a transmis că serviciul de alimentare cu apă va fi oprit în tot municipiul Caracal, pe parcursul zilei de marți, 9 iulie 2024, în intervalul orar 03:00 – 24:00. Motivul? Se face trecea pe noua rețea de apă, vechile instalații urmând a fi dezafectate.
„Această măsură este necesară deoarece Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția investițiilor în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ” Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020″, va face trecerea pe noua rețea de alimentare cu apă a Stației de Pompare Anton Pann, iar vechile instalații vor fi dezafectate”, se arată într-un comunicat remis de CAO.
Reprezentanții principalului operator regional din județul Olt, specializat în domeniile captare, tratare și distribuție apă potabilă și colectarea, epurarea și evacuarea apelor uzate, fac apel la cetățenii din municipiul Caracal să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți