3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

FOTO. Incendiu puternic în comuna Schitu. O casă și două anexe au fost cuprinse de flăcări, două persoane având nevoie de acordarea primului ajutor

- Advertisement -

UPDATE 2: Cauza probabilă este jarul amplasat în apropierea materialelor combustibile, dintr-o anexă gospodărească, potrivit lui Alin Băsășteanu de la ISU.

UPDATE: Potrivit reprezentantului ISU Olt, în urma incendiului au ars, la două gospodăririi învecinate, trei anexe gospodărești, cu suprafața de aproximativ 500 de metri pătrați, acoperișul unei case pe aproximativ 40 de metri pătrați și bunurile dintr-o cameră de locuit. „Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a spus căpitanul Alin Băsășteanu.

Articol inițial: Intervenție dificilă în cursul după-amiezii de miercuri, 10 iulie, pentru echipajele pompierilor Detașamentului Slatina din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Acestea au fost solicitate să acționeze la un incendiu devastator care a cuprins două gospodării, respectiv o locuință și două anexe gospodărești.

Puțin după ora 17:00 a zilei misiunea salvatorilor din satul Lisa al localității oltene era în plină desfășurare, iar potrivit căpitanului Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursă foto: Martor (Info Trafic Slatina – Grup Facebook)

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, acționează în comuna Schitu, sat Lisa, pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la două gospodării (o locuință și două anexe gospodărești). În acest moment nu mai există pericol de propagare. La locul evenimentului au fost asistate medical două persoane, una cu atac de panică și una cu arsuri superficiale, care au refuzat transportul la spital. Misiunea este în desfășurare”, a spus reprezentantul pompierilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți