19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Angajații ITM Olt au marcat împlinirea a 25 de ani de la înființarea Inspecției Muncii

- Advertisement -

Prin Legea 108, în anul 1999, avea să fie înființată Inspecția Muncii, ca organ de specialitate cu atribuții de control în domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă şi supravegherii pieţei. Și cum s-au împlinit 25 de ani de atunci, angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt au celebrat acest moment prin organizarea unui simpozion.

„Pentru a marca Ziua Inspecției Muncii, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt a avut loc un simpozion aniversar la care au participat angajatori, reprezentanți ai acestora, reprezentanţi ai partenerilor sociali și ai serviciilor externe de prevenire și protecție în cadrul căruia s-au dezbătut aspecte legate de activitatea instituției și modalități de armonizare a relației dintre angajat și angajator. Astăzi, 11 iulie 2024, Inspecția Muncii aniversează 25 ani de la înființare, prilej pentru care adresez urări de ‘La mulți ani!’ Inspecției Muncii și tuturor colegilor din țară”, a transmis Cristian Ungureanu, inspector șef al ITM Olt.

Pe lângă activitatea primordială de control, Inspecția Muncii și inspectoratele teritoriale de muncă sunt preocupate în permanență de informarea și conștientizarea angajatorilor și a angajaților despre importanța cunoașterii și respectării legislației din domeniul relațiilor de muncă și a securității și sănătății în muncă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți