19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

O bătrână de 79 de ani și-a pierdut viața într-un accident grav produs în afara comunei Dăneasa. La volanul mașinii era nepotul său

- Advertisement -

UPDATE: Ulterior, o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind internată la Spitalul Municipal Caracal. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate.

Știrea inițială: Accident de circulație, soldat cu urmări grave, produs în seara zilei de joi, 11 iulie, în jurul orei 18:50, pe Drumul Județean 546, în afara comunei Dăneasa. O femeie de 79 de ani, din localitate, și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, de 19 ani, din comuna Dăneasa, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier, o femeie, în vârstă de 79 de ani, pasageră în autoturism, a decedat. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Cosmim Lupu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Foto: Martor

Bătrâna care a decedat era nimeni alta decât bunica șoferului, spun martorii.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți