19.1 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 73 de ani, din Bobicești, căutat de polițiști după ce a dispărut acum o săptămână

- Advertisement -

UPDATE: Pe parcursul zilei de duminică, 14 iulie, bărbatul a fost identificat în localitatea Strehaia, din județul Mehedinți.

Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Polițiștii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din comuna olteană Bobicești, care acum o săptămână ar fi plecat voluntar de acasă și până acum nu s-a întors.

Soția acestuia i-a alertat pe polițiști, cu privire la dispariție, chiar în dimineața zilei de duminică,14 iulie.

„La data de 14 iulie, în jurul orei 09:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești au fost sesizați, de către o femeie, din comuna Bobicești, județul Olt, cu privire la faptul că, la data de 7 iulie, soțul său, Marian Toader, în vârstă de 73 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul comun și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime aproximativ 1,75 metri, greutate aproximativ 75 de kilograme, ochi căprui, față ovală, sprâncene groase, păr grizonant, fără semne particulare. La momentul plecării, bărbatul purta pantaloni de culoare închisă, geacă și cămașă de culoare gri, iar în picioare purta pantofi sport, de culoare neagră”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, bărbatul ar mai fi plecat de acasă și altă dată, însă atunci rudele l-au găsit. Acum, acesta i-ar fi spus femeii că pleacă la fata sa, din Mehedinți, însă aceasta a vorbit cu ea și i-a spus că nu a ajuns.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți