19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Mesajul social democraților locali pentru liberali: „Ieșiți din logica opoziției, de astăzi conduceți Primăria Slatinei!”

- Advertisement -

Marți după-amiaza au fost aleși viceprimarii liberali ai municipiului Slatina, și anume Laura Giura și Viorel Rogojinaru, primul dintre ei fiind ales să îndeplinească și atribuțiile de primar pentru următoarele trei luni când Mario De Mezzo, președintele PNL Slatina și primar ales la alegerile locale din 9 iunie, va fi învestit în funcție. Iar mesajul social democraților locali pentru PNL-iști nu a întârziat să apară, acesta fiind unul clar: „Ieșiți din logica opoziției, de astăzi conduceți Primăria Slatinei!”.

Grupul actual al aleșilor locali ai PSD chiar a ținut să voteze propunerile PNL de viceprimari.

„Pentru a asigura o tranziție administrativă lină, echipa actuală de consilieri locali ai PSD Slatina a votat propunerile PNL de viceprimari. Este ironic că ni se spune de către cei din PNL că nu acceptăm faptul că am pierdut, când, de fapt, ei sunt cei care nu par să se obișnuiască cu faptul că au câștigat. Așadar, ieșiți din logica opoziției, de astăzi conduceți Primăria Slatinei! Slatina și slătinenii merită cele mai bune proiecte și inițiative, iar noi ne dorim să vedem continuată munca începută de administrația anterioară. PSD Slatina reafirmă angajamentul față de cetățeni, prin vocea majoritară a consilierilor locali, care vor contribui cu soluții viabile pentru un oraș mai frumos și mai prosper”, este mesajul transmis de PSD Slatina pe pagina oficială de Facebook.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți