19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Spectacol extraordinar „Doina Oltului”, la ediția a II-a a Zilei comunei Izvoarele

- Advertisement -

Se împlinesc 511 de la prima atestare documentară a comunei oltene Izvoarele, iar Primăria și Consiliul Local, în frunte cu primarul Florian Constantin, și cu sprijinul Consiliului Județean Olt și Centrului JUdețean de Cultură și Artă Olt, organizează, pentru al doilea an consecutiv Ziua localității. Ediția a II-a a evenimentului va avea loc duminică, 21 iulie 2024, cu începere de la ora 17:30, la Căminul Cultural.

În program este un spectacol extraordinar oferit de îndrăgiți interpreți de muzică populară ai Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” Slatina și a dansatorilor ansamblului, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra condusă de maestrul dirijor Cristian Dumitru.

Vor susține recitaluri artiștii Constantin Ștefan, Sorina Dinu, Mădălina Drăgan, Maria Dinu, Mădălina Deaconu și Sofia Baciu, însă pe scenă, cu mai multe momente coregrafice, vor urca și copiii care fac parte din Ansamblul „Izvorașul” al localității, al cărui coregraf este Marian Stănescu.

„Împlinirea a 511 ani de la prima atestare documenatră a localității noastre îmi oferă fericitul prilej ca în numle Consiliului Local și în calitate de primar al acestei localități situată pe valea pârâului Iminog și în mănoasa câmpie a Boianului să vă ivit pe toți fiii și fiicele satelor Izvoarele și Alimănești, inclusiv pe cei plecați departe de locurile natale, la ziua de sărbătoare a comunei, ediția a II-a, pe data de 21 iulie, începând cu ora 17:30, la Căminul Cultural IZvoarele”, este invitația adresată de edilul Florian Constantin.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți