19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Mircea Geoană, invitatul de onoare al edilului Nicolae Stan la ediția 20 a Festivalului Călușăresc „Ilie Martin” de la Colonești

- Advertisement -

Ediția jubiliară, a XX-a, a Festivalului Călușăresc „Ilie Martin”, din comuna Colonești, județul Olt, se desfășoară în cursul după-amiezii zilei de sâmbătă, 20 iulie 2024, când toți creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Prooroc Ilie. Nicolae Stan, primar al localității, s-a bucurat de prezența la evenimentul cultural artistic a unui oaspete de seamă, și anume Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO și cetățean de onoare al localității oltene de pe timpul când era președinte al Partidului Social Democrat. Aceștia nu au ezitat să se îmbrățișeze în momentul în care s-au revăzut.

După discursurile oficialilor, pe scena special amenajată la stadionul comunal au urcat, pe parcursul a trei ore, cete călușărești din mai multe localități ale județelor Olt și Argeș, pentru ca apoi să urce pe scenă artiști cunoscuți ai muzicii populare românești, dar și de petrecere.

Astfel, de la ora 18:00, au început recitalurile susținute de artiștii Nicolae Datcu, Diana și Cornel Țițirigă – ora 19:00, Maria Ghinea – 20:00, Emilia Dorobanțu – 21:00 și Vali Vijelie – ora 22:00, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra Cornel Țițirigă.

Marea sărbătoare de la Colonești se va încheia undeva târziu în noapte, când publicul va asista la un spectacol de lumină și culoare, precum și la un superb foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți