19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Patru persoane rănite într-un accident rutier produs într-o localitate din Vâlcea. Un bărbat din Vitomirești, la volanul mașinii care a intrat într-un cap de pod

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei 15:00, pe Drumul Comunal 132 din localitatea vâlceană Slătioara. Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la producerea evenimentului rutier provocat de un oltean din comuna Vitomirești și în urma căruia patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital.

Mașina condusă de un bărbat de 64 de ani a intrat într-un cap de pod de la marginea drumului.

„De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Horezu care au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 64 de ani, din localitatea Vitomirești, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un cap de pod. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru persoane care se aflau în autoturism, ulterior acestea fiind transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Vâlcea.

Polițiștii vâlceni efectuează acum cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți