19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Cristian Cismaru, consilier local ales al PSD pentru municipiul Slatina: „CNI a publicat anunțul de licitație pentru proiectarea și execuția Stadionului Municipal ‘1 Mai'”

- Advertisement -

Cristian Cismaru, consilier local ales al PSD pentru municipiul Slatina în urma alegerilor locale din data de 9 iunie, a anunțat luni, 22 iulie 2024, că Compania Națională de Investiții (CNI) a publicat în această zi anunțul de licitație pentru proiectarea și execuția Stadionului Municipal „1 Mai”. Potrivit acestuia, aceasta este ultima etapă înainte de începerea efectivă a lucrărilor în teren, adică pe locul vechiului stadion din Slatina.

„Compania Națională de Investiții a publicat astăzi anunțul de licitație pentru proiectarea si execuția Complexului Sportiv – Stadion Municipal ‘1 Mai’. Valoarea estimată a investiției este de 270.912.647,50 lei, fără TVA. Durata de realizare a investiției este de 66 de luni și cuprinde: proiectare – șase luni (180 de zile), execuție – 24 de luni (720 de zile), perioada garanției de bună execuție – 36 de luni. Aceasta este ultima etapă înainte de începerea efectivă a lucrărilor în teren, Primăria Municipiului Slatina având obligația de a asigura demolarea vechiului stadion, devierea rețelelor si asigurarea utilităților aferente investiției, până la finalizarea procedurilor de licitație la CNI și predarea amplasamentului la constructor”, a postat Cristian Cismaru pe pagina sa oficială de Facebook.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți