19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Accident soldat cu rănirea unei șoferițe, în afara comunei Brâncoveni. Două autoturisme s-au izbit violent

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de marți, 23 iulie 2024, pe Drumul Național 64, în afara comunei Brâncoveni. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune violentă, șoferița aflată la volanul unuia dintre acestea fiind rănită în urma impactului și necesitând acordarea primului ajutor și transportul la spital.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost oprit temporar pe DN 64 Piatra Olt – Caracal, în vederea efectuării cercetărilor de către polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Din primele verificări, se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi chiar șoferița ce a ajuns la spital care s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri fără să se asigure, moment în care a mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce circula regulamentar din sens opus.
Oamenii legii au efectuat măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier.
„La data de 23 iulie 2024, în jurul orei 09:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, în afara comunei Brâncoveni, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, și un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar femeia nu a putut fi testată la fața locului, urmând să îi fie prelevate mostre biologice de sânge la unitatea medicală. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți