19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Mai multe școli, primării, unități militare și spitale din județul Olt, au posturi scoase la concurs. Spitalul Orășenesc Corabia angajează manager

- Advertisement -

Potrivit portalului posturi.gov.ro, zece autorități publice locale și instituții de stat din județul Olt au posturi scoase la concurs în această perioadă. 11 locuri de muncă sunt disponibile la această dată, majoritatea fiind în cadrul unor școli și primării din județ. De asemenea, se fac angajări și la nivelul a două unități medicale, respectiv Spitalul Județean de Urgență Slatina – asistent medical debutant, cu nivel de studii PL la Laborator Radiologie și Imagistică Medicală, cu punct de lucru Scornicești, pe durată nedeterminată, cu normă întreagă, și Spitalul Orăşenesc Corabia (FOTO) unde a fost scoasă la concurs funcția de manager persoană fizică. Totodată, se fac angajări și la unități militare din comuna Deveselu și municipiul Caracal. 

Celelalte locuri de muncă existente la instituții de stat din Olt sunt următoarele: paznic, pe perioadă nedeterminată, la Primăria comunei Rotunda; muncitor (fochist) la Școala Gimnazială Bircii, structură Școala Gimnazială „Ion Popescu” Negreni, pe perioadă nedeterminată; îngrijitor pe perioadă nedeterminată la Școala Gimnazială Ipotești; îngrijitor, jumătate de normă, la Școala Gimnazială Fărcașele; inspector de specialitate, debutant, nivel studii superioare, la Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu”, cu sediul în municipiul Slatina; inspector, clasa I, grad debutant, Compartiment relații cu publicul și Resurse umane, din cadrul Primăriei comunei Izvoarele; casier/M, G la Casieria Bazei Militare 99 Deveselu; tehnician II/M la Formațiunea de cazarmare pentru cazărmile: 1114 – Deveselu; 3471 – Caracal; 2806 – Caracal; îngrijitor I, pe perioadă nedeterminată, la Școala Gimnazială Sâmburești.

Informații suplimentare despre condițiile de participare la concursurile organizate pentru aceste posturi, dar și care este calendarul de desfășurare a probelor acestora, pot fi consultate accesând acest LINK.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți