19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Șoferi din Ștefan cel Mare și Șerbănești cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere comise în trafic

- Advertisement -

Doi conducători auto, unul din comuna Ștefan cel Mare și altul din comuna Șerbănești, s-au ales cu dosare penale după ce în ultimele 24 de ore au comis abateri la regimul rutier pe drumuri publice ce tranzitează localitățile.

Primul dintre ei nu avea permis auto.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au oprit pentru control, pe strada Cantonului, din comuna Ștefan cel Mare, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Polițiștii efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Iar celălalt este cercetat de oamenii legii pentru conducerea unui vehicul sub posibila influență a alcoolului.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au oprit pentru control, pe Drumul Județean 546 A, în comuna Șerbănești, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,48 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în același comunicat.

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți