19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 62 de ani, din Slatina, găsit mort în apartamentul său dintr-un bloc de pe strada Văilor

- Advertisement -

Tragedie în familia unui bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Slatina. Acesta a fost găsit fără suflare în apartamentul său dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Văilor, din localitate. Fiica acestuia este cea care i-a alertat pe oamenii legii, aceștia constatând că nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unor acte de violență.

Din primele informații, slătineanul nu ar mai fost văzut de vecini de vreo două zile.

Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, slătineanul ar fi avut probleme de sănătate, suferind cu inima, și ar fi avut și probleme locomotorii.

În cauză a fost deschis dosar penal de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

„La data de 26 iulie 2024, în jurul orei 13:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat într-o locuință din municipiul Slatina, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Poliției municipiului Slatina și un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul bărbatului. Din primele verificări, polițiștii au identificat bărbatul în vârstă de 62 de ani, trupul acestuia fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți