3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între două autoturisme pe strada Cireașov din Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de luni, 29 iulie, în jurul orei 11:30, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, în care două autoturisme s-au acroșat, iar două persoane, soț și soție, au fost rănite, fiind transportate la spital.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt și un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Mărunței, județul Olt. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 54 de ani și o femeie de 41 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului este tânărul care nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de vehicului din fața sa, condus de bărbatul din Mărunței, intrând în coliziune cu acesta.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți