17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Sărbătoarea lubeniței de la Văleni, la o nouă ediție. Ansamblul „Doina Oltului”, într-un spectacol extraordinar

- Advertisement -

Marți, 6 august, de sfânta sărbătoare Schimbarea la față a Domnului, este ziua în care Parcul comunal Văleni găzduiește o nouă ediție a „Sărbătorii Lubeniței”. Primăria și Consiliul Local Văleni, în frunte cu primarul Ion Șofaru, au pregătit multe surprize pentru cetățenii din localitate, dar și din comunele învecinate. În primul rând va fi un spectacol extraordinar oferit de artiști ai Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din Slatina al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție din subordinea Consiliului Județean Olt, dar și un recital al îndrăgitei interprete de muzică populară Marga Dîrnea (FOTO principală), care va prezenta și evenimentul. 

Așadar, cu începere de la ora 18:00, pe scena amenajată în Parcul comunal Văleni vor mai susține recitaluri Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Cătălin Bărbulescu, Dorina Mete, Marinela Dobrițoiu, Maria Dinu, Constantin Ștefan, Daniel Roșoga, Sorina Dinu, Ion Crețeanu și Mădălina Deaconu, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra „Doina Oltului”, condusă de dirijorul Cristian Dumitru.

În spectacol vor fi și mai multe momente coregrafice din mai multe zone ale României, oferite de dansatorii „Doina Oltului”.

De la petrecerea câmpenească nu vor lipsi, bineînțeles, grătarele pe care vor sfârâi micii, berea va curge și ea din belșug. Totodată, copiii se vor bucura de un parc de distracții cu mai multe atracții pentru ei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți