3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Mai multe persoane transportate la spital în urma unui accident produs pe DN 6, în intersecția spre Fărcașele de la ieșirea din Caracal

- Advertisement -

Accident de circulație soldat cu rănirea mai multor persoane pe Drumul Național 6, de la ieșirea din municipiul Caracal spre Stoenești, în zona intersecției dinspre comuna Fărcașele.

Evenimentul rutier a fost anunțat prin apelul de urgență 112, în jurul orei 17:40, la fața locului intervenind mai multe echipaje de salvatori, dar și echipaje de poliție care au demarat imediat măsurătorile.

Foto: Martor

Din primele date, trei autoturisme au fost implicate în accident, iar cinci persoane au necesitat acordarea primului ajutor și transportul la spital, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului pentru a efectua cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentului rutier.

„La data de 2 august 2024, în jurul orei 17:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 6, în afara municipiului Caracal, a avut loc un accident rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Fărcașele, județul Olt, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul București, și un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Fărcașele. În urma evenimentului rutier, cinci persoane au fost transportate la Spitalul municipal Caracal. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai arată că, în cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți