18.6 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Tatăl fotbalistului Nicușor Bancu de la Universitatea Craiova, găsit spânzurat la locuința sa din Crâmpoia

- Advertisement -

Tragedie fără margini în familia fotbalistului Nicușor Bancu, căpitan al echipei Universitatea Craiova. În dimineața zilei de sâmbătă, 3 august, tatăl acestuia a fost găsit fără suflare într-o magazie a casei sale din comuna olteană Crâmpoia, cel care i-a alertat pe oamenii legii, sunând la apelul de urgență fiind fratele sportivului, titular la naționala României.

„La data de 3 august, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, bărbatul a fost găsit spânzurat de grinda magaziei casei sale.

Polițiștii au întocmit, în cauză, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Unul dintre primele mesaje de condoleanțe adresate fotbalistului Nicușor Bancu a fost din partea colegilor de la echipa sa Universitatea Craiova.

„Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, au postat aceștia pe pagina oficială de Facebook a echipei Universitatea Craiova.

Sursă foto: Imagine reprezentativă cu polițiști la cercetări

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți