20.2 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

Marcela Fota, Ionuț și Doinița Dolănescu, Delia Barbu și Valentin Sanfira, printre artiștii invitați să cânte la zilele comunelor Pleșoiu, Radomirești, Vădăstrița și Priseaca

- Advertisement -

Petreceri câmpenești cu îndrăgiți interpreți de muzică populară, dar și de petrecere, în următoarele zile, în nu mai puțin de patru localități ale județului Olt. Sunt zilele comunelor sau bâlciurile anuale la Pleșoiu, Radomirești, Vădăstrița și Priseaca, iar printre artiștii care cor susține spectacole extraordinare și recitaluri de excepție se numără Marcela Fota, Emilia Dorobanțu, Ionuț și Doinița Dolănescu (FOTO principală), Olguța Berbec și Remus Novac, Delia Barbu, Victorița Lăcătușu, Valentin Sanfira și Violeta Constantin.

Stadionul comunal din Pleșoiu va găzdui duminică, 11 august, cu începere de la ora 17:00, ediția șase a Zilei Legumicultorului Pleșoian, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local, iar în spectacol vor fi Marcela Fota, Emilia Dorobanțu, Dorina Mete, Costel David, Ștefan Minulescu, Cristian Rizescu și Daniela Gyorfi, dar și Ansamblul Folcloric „Mugurașii Oltului” al localității. Sonorizarea este asigurată de DJ Mete, directorul artistic este Music Show – Costel David, sărbătoarea câmpenească încheindu-se târziu în noapte cu un grandios foc de artificii.

Primăria și Consiliul Local Radomirești ne invită, pe 15 august, de Sfânta Maria Mare, la Bâlciul Anual, care va fi organizat pe stadionul comunal, cu începere de la ora 16:00.

Pe lângă ansamblul folcloric local „Bujorelul”, invitați speciali ai sărbătorii vor fi Ionuț și Doinița Dolănescu, Olguța Berbec și Remus Novac, Daniela Gyorfi, Dorina Mete, Costel David, Sorina Dinu și Marius Măgureanu, prezentator fiind Cătălin Călin. De sonorizare se va ocupa DJ Mete, director artistic fiind Music Show – Costel David, spectacolul încheindu-se după lăsatul serii cu un superb foc de artificii.

Tot pe 15 august, dar de la ora 19:30, Primăria și Consiliul Local Vădăstrița organizează Ziua comunei, unde vor cânta Constantin Măgureanu, Victorița Lăcătușu, Delia Barbu, Cristian Bănățeanu, Carmen Budulan și Maria Ghinea. Prezentator al spectacolului va fi îndrăgita prezentatoare TV Adriana Ștefan.

Iar un spectacol extraordinar dedicat Zilei comunei Priseaca va fi pe 17 august, cu începere de la ora 17:00, în organizarea Primăriei și Consiliului Local. Vor susține recitaluri îndrăgiții interpreți de muzică populară Violeta Constantin, Valentin Sanfira, Cristian Bănățeanu, Mariana Gugu, Florin Grigore, Alex Enache, Loredana Falcue, Viorel Zidaru și Adi Răduț, prezentator fiind Florentina Opriș.

Sonorizarea este asigurată de Bambbu Concert, petrecerea câmpenească încheindu-se cu un show de lasere, dar și cu un frumos foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți