20.2 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

Jean de la Craiova, Niculina Stoican și Andreea Bănică, printre artiștii ce cântă la zilele comunelor Coteana, Cungrea și Osica de Jos

- Advertisement -

Cu prilejul zilei de 15 august, când toți creștinii ortodocși sărbătoresc Sfânta Maria Mare, autoritățile locale din trei localități păstrează tradiția și organizează petreceri câmpenești. Au loc zilele comunelor Coteana, Cungrea și Osica de Jos, iar printre îndrăgiții interpreți de muzică populară și de petrecere care sunt cap de afiș se numără Jean de la Craiova, Ionuț și Doinița Dolănescu, Niculina Stoican, Maria Medregoniu, Andreea Bănică (FOTO principală), Valentin Sanfira, ASU și Lunna.

15 și 16 august sunt zilele în care Parcul Comunal din Coteana găzduiește a 27-a ediția a Festivalului Național „Târgul fetelor de la Cotenița”, organizat de Primăria și Consiliul Local. Dacă de Sfânta Maria spectacolul începe la ora 16:00, ziua următoare acesta va debuta la ora 18:00. Invitații speciali de la această manifestare sunt Jean de la Craiova, Ionuț și Doinița Dolănescu, Daniela Gyorfi, Costel David, Dorina Mete, Ștefan Minulescu și Ansamblul „Cotenița” al localității, director artistic fiind Music Show – Costel David.

„Tradiţia continuă. «Târgul fetelor de la Cotenița», sărbătoarea de suflet a comunei noastre, continuă si anul acesta in zilele de 15 si 16 august. Vă aşteptăm şi vă invit în Parcul Comunal să luați parte la acest eveniment minunat!”, este invitația adresată de Ionuț Dima, primar al localității Coteana.

Bineînțeles că un grandios foc de artificii va încheia sărbătoarea comunei.

Iar Primăria și Consiliul Local Cungrea, în fruntea cărora este edilul Cosmin Vlad, organizează Ziua comunei pe 16 august, cu începere de la ora 18:00. Va fi un spectacol extraordinar în care vor evolua pe scenă, în recital, artiști Niculina Stoican, Valentin Sanfira, Violeta Constantin, Marian Medregoniu, Reyna Vox, Florin Grigore, Adi Răduț, Loredana Falcue, Alex Enache și Viorel Zidaru, prezentator fiind Florentina Opriș, iar sonorizarea este asigurată de Bambbu Concert.

„Dragi cungreni! A venit vremea ca fiicele și fiii comunei noastre să poată fi din nou împreună la tradiționala noastră sărbătoare anuală. Vă așteptăm așadar, vineri, 16 august 2024, ora 18:00, la Ziua comunei Cungrea! Ne vor încânta auzul soliști de marcă. De asemenea, pentru cei mici avem pregătite tobogane și alte surprize. Distracția este garantată!

Vă așteptăm în număr cât mai mare să petrecem timp de calitate împreună!”, este invitația pe care o adresează edilul la sărbătoarea ce se va încheia târziu în noapte cu un spectaculos show de lasere, dar și cu un foc de artificii.

Primăria și Consiliul Local Osica de Jos, în frunte cu edilul Marian Pistol, vor organiza sâmbătă, 17 august, ediția cu numărul 9 a Zilei Comunei, iar într-un super spectacol ce începe la ora 17:00 vor susține recitaluri muzicale Andreea Bănică, ASU și Lunna, Valentin Sanfira, Dorina Mete, Costel David, Ștefan Minulescu și Ansamblul folcloric „Hora Florilor” al localității. Dacă DJ Mete se va ocupa de sonorizare, director artistic este Music Show – Costel David.

„Vă așteptăm în număr cât mai mare pe data de 17 august, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Comunal pentru a sărbători împreună Ziua Comunei, ediţia a IX-a. Așa cum ne-am obișnuit, vom avea alături de noi artiști renumiți care ne vor cânta și încânta cu prestațiile lor”, este invitația adresată de primarul Marian Pistol.

Și cum îi stăm bine unei adevărate petreceri câmpenești, seara de sărbătoare se va încheia cu tradiționalul foc de artificii!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți