17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

JO, Nikos Drăgulina, Emilia Dorobanțu, Babasha, Lino Golden și Roberta Crintea, printre artiștii care cântă la Zilele orașului Scornicești

- Advertisement -

Primăria și Consiliul Local Scornicești, în frunte cu edilul Daniel Tudor, organizează la sfârșitul lunii august Zilele orașului sau așa cum este cunoscută mai de toată lumea „Sărbătoarea pâinii” ajunsă la ediția cu numărul 29. 29 și 30 august vor fi două zile de sărbătoare în care vor cânta mari artiști ai muzicii populare, ușoare, dar și de petrecere. Cap de afiș sunt JO, Nikos Drăgulina, Emilia Dorobanțu, Babasha, Lino Golden și Roberta Crintea.

În ziua de 29.august, de la ora 18:00, pe lângă slătineanca JO (FOTO principală), Nikos Drăgulina, Emilia Dorobanțu, vor mai evolua pe scena amplasată în zona stadionului din urbe Violeta Constantin, Florin Grigore, Ansamblul „Călușul” Scornicești, Ansamblul „Oltenași Slatinei”, Grupul Vocal Folcloric „Nedea Novaci”, Mădălin Gheorghe, Anastasia Codruț, Ana Burciu, Georgiana Țundrea, Alexia Țârcomnicu, Elena Bălan și Iazmina Cojocaru.

Iar pe 30 august, tot de la ora 18:00, vor mai cânta, pe lângă Babasha, Lino Golden și Roberta Crintea, Valentin Sanfira, Marian Medregoniu, Ilie Dură și acordeonistul Viorel Zidaru, prezentator al întregului eveniment fiind Roxana Birică.

„(…) O nouă ediție a frumoasei noastre sărbători locale ‘Sărbătoarea Pâinii’ va avea loc la finalul lunii august. Ediția a XXIX-a vine cu o mare surpriză, spectacolul desfășurându-se în decursul a două zile, 29 și 30 august, unde vă așteptăm în număr cât mai mare. Acesta se va desfășura în zona stadionului ‘Viitorul’, unde ne vor încânta cu prestațiile lor renumiți artiști de muzică și dans. Vă așteptăm cu drag! (…)”, a declarat Daniel Tudor, primar al orașului Scornicești.

„Sărbătoarea Pâinii” se va încheia pe 30 august, târziu în noapte, cu un show de lasere, dar și cu un superb foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți