3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Bărbat de 37 de ani, din Coteana, arestat după ce și-a lovit mama. Deși avea ordin de protecție, s-a dus din nou la ea acasă și a amenințat-o cu moartea, spărgând și capul fratelui său

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Coteana, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut pe 16 august un bărbat cercetat pentru violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție. La începutul lunii, acesta și-a agresat mama. Atunci, oamenii legii au emis împotriva sa ordin de protecție. Însă, cum nu l-a respectat și s-a dus din nou peste aceasta în locuință, pe care a amenințat-o și cu moartea, dar i-a spart și capul fratelui care se băgase între cei doi pentru a-i despărți, olteanul de 37 de ani, din comuna Coteana, a fost arestat preventiv.

Prima faptă de care este acuzat, cea pentru care a aprimit ordin de protecție, a avut loc în 2 august.

„În fapt, la data de 2 august, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, de către o femeie, din comuna Coteana, cu privire la faptul că fiul acesteia ar fi agresat-o fizic. Din primele verificări, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 65 de ani. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile. La data de 8 august, Judecătoria Slatina a admis cererea Parchetului și a emis pe numele bărbatului un ordin de protecție, pentru o perioadă de șase luni”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În noaptea de 15 spre 16 august acesta nu a respactat ordinul și s-a dus din nou peste mama lui, pe care a amenințat-o cu moartea, iar pe fratele lui, care a intervenit în conflict, l-a lovit, spărgându-i capul, potrivit unor surse locale. Cumnata agresorului a fost cea care acum a sunat la 112.

„Ulterior, la data de 16 august, în jurul orei 01:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din comuna Coteana, cu privire la faptul că soțul acesteia ar fi fost agresat fizic de către fratele acestuia, pe fondul unui conflict intrafamilial. Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, s-ar fi deplasat la domiciliul mamei sale, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Slatina, unde ar fi amenințat-o cu moartea pe mama sa și l-ar fi agresat fizic pe fratele acestuia. În urma evenimentului, persoana agresată a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a adăugat reprezentantul Poliției Olt.

În cauză, pe numele olteanului de 37 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, amenințare și violență în familie. Iar în urma probatoriului administrat, la data de 16 august, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, pe numele bărbatului din Coteana a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul aceleași zile, agresorul a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Slatina, care au dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile, bărbatul fiind reintrodus în Arestul Poliției Olt.

Decizia instanței de judecată nu este definitivă, putând fi contetsată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți