17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Tânăr de 27 de ani, din Iancu Jianu, reținut după ce a violat o minoră în curtea liceului din localitate

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut marți, 20 august, un tânăr de 27 de ani, din comuna Iancu Jianu, cercetat pentru viol săvârșit asupra unui minor.

Olteanul este acuzat că în noaptea de luni spre marți, 19 spre 20 august, împreună cu un amic de 17 ani, din aceeași localitate, ar fi întreținut relații intime cu minora în curtea Liceului Tehnologic Iancu Jianu.

„În fapt, la data de 20 august, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești, au fost sesizați de către o minoră cu privire la faptul că ar fi fost victima infracțiunii de viol. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi tineri în vârstă de 17, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Iancu Jianu, județul Olt, în timp ce se aflau în curtea unei unități de învățământ din aceeași localitate, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de marți, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Balș, pe numele tânărului de 27 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul zilei de miercuri, 21 august, autorul faptei va fi din nou prezentat în fața magistraților Judecătoriei Balș, în vederea dispunerii de noi măsuri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți