17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni, acțiune preventivă printre tinerii din orașul Scornicești

- Advertisement -

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară și ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității dim cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, au continuat și vineri, 30 august, activitățile informativ preventive în cadrul Campaniei „Alege să fii independent! Nu ceda tentației consumului de droguri!”.

Activitățile au fost desfășurate în localitatea Scornicești, cu ocazia evenimentului „Sărbătoarea Pâinii” din acest an.

„Discuțiile purtate au avut drept scop prevenirea consumului și traficului ilicit de droguri, dar și modurile în care pot fi evitate situațiile periculoase, pentru ca participanții să se distreze în siguranță. Pentru ca beneficiarii să poată aprofunda subiectele abordate, au fost distribuite materiale preventive pe tema traficului și consumului de substanțe psihoactive, fiind îndrumați către instituțiile cărora le pot solicita ajutorul, în situația în care devin victimele unor astfel de infracțiuni”, au precizat reprezentanții Poliției Olt.

Oamenii legii vor continua acțiunile și în perioada următoare, pe toată perioada de derulare a campaniei amintite mai sus.

„Nu ignora, implică-te, sesizează!”, este mesajul transmis de IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți