17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Gipsy Casual, Maria Constantin, Valentin Sanfira și Alina Eremia, printre artiștii care vor susține concerte la Zilele orașului Balș

- Advertisement -

Locuitorii din Balș se pregătesc de sărbătoarea orașului. În preajma, dar și în ziua de Sfânta Maria Mică, Primăria și Consiliul Local Balș, în frunte cu primarul Cătălin Rotea, au pregătit un spectacol extraordinar, cu mai multe surprize muzicale. În serile zilelor de 7 și 8 septembrie, zona Târgului din orașul de pe malurile râului Olteț va deveni neîncăpător pentru sutele de oameni care vor veni să vadă în concert artiști consacrați ai muzicii ușoare românești. Cap de afiș vor fi Gipsy Casual (FOTO principală), Maria Constantin, Valentin Sanfira și Alina Eremia.

Zilele orașului Balș încep în seara zilei de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 19:00, iar în spectacol pe scenă vor urca Violeta Constantin, JO, Maria Constantin, Valentin Sanfira și Adi Răduț.

Iar pe 8 septembrie, când creștinii ortodocși sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, vor susține recitaluri în fața bălșenilor, tot cu începere de la ora 19:00, Grupul „Mlădițele Oltului”, Mariana Ionescu Căpitănescu, Alina Eremia, Ilie Dură și trupa Gipsy Casual.

Prezentator al întregului eveniment, care se va încheia cu un show de lasere, dar și un grandios foc de artificii, este Ana Moga de la postul de radio Kiss FM România.

„Cu mare entuziasm vă anunțăm că se apropie Zilele Orașului Balș! Pe 7 și 8 septembrie, vă invităm să vă alăturați distracției și să vă bucurați de muzică alături de artiști de top: JO, Gipsy Casual și Alina Eremia. Evenimenul este prezentat de Ana Moga. În plus, ne-am pregătit cu un program special de muzică populară pentru a celebra împreună tradițiile noastre autentice! Vor urca pe scenă: Maria Constantin, Adi Răduț, Violeta Constantin, Valentin Sanfira, Mlădițele Oltului, Mariana Ionescu și Ilie Dură. Așadar, dragi prieteni, vă așteptăm la două zile pline de veselie și voie bună în orașul nostru. Ne vedem pe 7 și 8 septembrie, pe strada Frații Buzești, în zona Târgului”, este invitația adresată de edilul Cătălin Rotea la eveniment.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți