17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Se închide sezonul estival la Plaja Olt din Slatina

- Advertisement -

A trecut și vara anului 2024, iar conducerea Clubului Sportiv Municipal Slatina, instituție din subordinea Primăriei Slatina, prin directorul Ștefan Laurențiu Săvulescu, anunță că începând de luni, 9 septembrie 2024, se închide sezonul estival la Plaja Olt din cadrul Clubului Nautic și de Agrement „Plaja Olt”.

Așadar, doar până la sfârșitul acestei săptămâni slătinenii se mai pot bucura de nisipul fin și apa caldă din cele două piscine de la Plaja Olt din Slatina, atât cea pentru adulți, cât și cea pentru copii.

„Mulțumim vizitatorilor, adulți și copii, care au ales să-și petreacă timpul liber la Plaja Olt, cu speranța că am reușit să le asigurăm cele mai bune condiții de recreere”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a Clubului „Plaja Olt”.

Conducerea instituției spune că îi așteaptă în continuare pe slătineni să se bucure de celelalte servicii oferite de Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”, de la ieșirea din Slatina spre Craiova, și anume: frizerie; sală fitness; SPA (masaj, saunĂ, termocuvertă, electrostimulare, etc.); închirieri teren minigolf, tenis de câmp, volei, fotbal, biciclete, role, etc.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți