17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Două laboratoare de informatică realizate prin proiectul „SmartLab”, inaugurate la Liceul Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal

- Advertisement -

Investiție majoră pentru elevii Liceului Teoretic „Ioniță Asan” din municipiul Caracal care din noul an școlar 2024 – 2025 vor învăța informatică mult mai ușor, având în vedere că săptămâna aceasta au fost inaugurate cele două laboratoare realizate prin proiectul „SmartLab”.

Este un proiect a cărui valoare s-a ridicat la puțin peste 700.000 de lei, finanțat integral prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI – „Politici pentru noua generație”.

„Aceste laboratoare sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, simulatoare de realitate virtuală și augmentată, și software educațional avansat. Aceste instrumente nu sunt doar un suport pentru procesul educațional, ci și un catalizator pentru gândirea critică și inovație. Prin intermediul acestor tehnologii, elevii noștri vor putea să își dezvolte abilități esențiale pentru secolul XXI, cum ar fi colaborarea, gândirea critică și competențele digitale. Dar, dincolo de tehnologie, ceea ce face cu adevărat speciale aceste laboratoare sunt oamenii care le vor aduce la viață: profesorii noștri dedicați și elevii care, cu siguranță, vor fi entuziasmați”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ liceal din Caracal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți