17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Șofer aflat în stare de ebrietate, rănit într-un accident produs pe DJ 546 A, în afara comunei Șerbănești

- Advertisement -

Accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 07:20, pe Drumul Județean 546 A, în afara localității oltene Șerbănești. Rănit a fost șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier, care era băut.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea accidentului, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se o echipă operativă din cadrul instituției.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din comuna Ghimpețeni, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția de mers Schitu spre Șerbănești, ar fi pierdut controlul acestuia și ar fi părăsit partea carosabilă. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, cercetările fiind continuate de către polițiști.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămate corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FOTO: Arhivă – echipaj de poliție la cercetări accident

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți