15.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Locuitorii comunei Brastavățu își pot racorda gospodăriile la rețeaua de gaze naturale

- Advertisement -

Vești bune pentru brastaviceni. Începând de joi, 12 septembrie, locuințele lor pot fi branșate la rețeaua de gaze naturale, folosindu-se totodată mult mai ușor și de aragaze, fără a mai fi nevoie ca acestea să fie racordate la butelii.

Investiția este una dintre cele mai așteptate de comunitatea din Brastavățu, anunțul că gazul a ajuns pe țeavă fiind făcut de Constantin Cici Oprea, primarul localității.

„Începând de azi (joi, 12 septembrie n.r.), avem gaz pe țeavă! Gospodăriile din comuna noastră pot fi racordate la rețeaua de gaze naturale! Această investiție este una dintre cele mai așteptate de comunitate, și deschide șirul altor proiecte ce vor duce la creșterea calității vieții noastre, a tuturor locuitorilor comunei”, a declarat edilul.

Investiția este parte a proiectului „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Studina, Grădinile și Brastavățu, județul Olt”, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare și este rezultatul muncii în echipă pentru cetățenii celor trei localități.

„Vă mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea acordată pe perioada lucrărilor! Vă mulțumesc pentru că faceți parte din echipă și pentru că îmi acordați încrederea dumneavoastră!”, a declarat Constantin Cici Oprea, primarul comunei Brastavățu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți