15.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

O bălșeancă și-a pierdut portofelul, iar jandarmii i l-au înapoiat

- Advertisement -

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, 15 septembrie, în proximitatea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, jandarmi din cadrul Detașamentului 5 Balș, fiind cei au fost alertați de un cetățean care îl găsise.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Olt, oamenii legii, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost abordați de un bărbat care le-a relatat faptul că a găsit pe o bancă din apropiere un portofel.

Mai multe carduri bancare, documente personale și o sumă modică de bani erau în interiorul portofelului care a fost celei căreia îi aparținea.

„După stabilirea identității bărbatului, jandarmii au procedat la verificarea conţinutului portofelului, în vederea identificării proprietarului, iar în interior au găsit carduri bancare, documente personale și o sumă modică de bani. Jandarmii s-au deplasat la domiciliul persoanei. Este vorba despre doamna Ioana, din orașul Balș, care a ţinut să mulţumească jandarmilor pentru promptitudine şi pentru modul de rezolvare a situației, cât și cetățeanului pentru spiritul său civic. Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt acționează permanent cu vigilență pentru siguranța cetățenilor și recomandă să se manifeste o atenție deosebită bunurilor personale și actelor de identitate întrucât acestea conțin date cu caracter personal ale posesorului, iar pierderea lor generează dificultăți”, au mai precizat reprezentanții IJJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți