11.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Doi conducători auto, dosare penale pentru comiterea unor infracțiuni rutiere

- Advertisement -

Nu este zi în care polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt să nu constate infracțiuni rutiere, așa întâmplându-se și în cursul zilei de luni când pe numele a doi șoferi au întocmit dosare penale pentru conducerea unor vehicule fără a poseda permis.

Unul dintre ei, un bărbat de 52 de ani, din Studina, era la volanul unui autoturism ce tracta o remorcă pe un drum național ce tranzita comunca Vlădila.

„În dimineața zilei de 16 septembrie, în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu au oprit pentru control, pe Drumul Național 54, în comuna Vlădila, un ansamblu de vehicule, format din autoturism și remorcă, ce era condus de către un bărbat de 52 de ani, din comuna Studina. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte ansamblul de vehicule”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Un tânăr din Brastavățu, care de asemenea nu avea permis auto, a fost oprit de oamenii legii pe o stradă din localitate.

„În jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 10 Vișina au oprit pentru control, pe strada Școlii, din comuna Brastavățu, un autoturism condus de către un tânăr de 25 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a mai spus reprezentantul IPJ.

Polițiștii au întocmit pe numele ambilor conducători auto câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

FOTO: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți