24.1 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

O tânără din Slatina și mama ei, cercetate penal de polițiștii rutieri după comiterea unor infracțiuni rutiere în trafic

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit în după-amiaza zilei de marți, 17 septembrie, în jurul orei 16:30, pentru control, pe strada Stejarului, din municipiul Slatina, un autoturism ce era condus de către o tânără de 18 ani, din localitate. Oamenii legii au constatat că aceasta nu avea permis auto, mama ei fiind cea care a lăsat-o să urce la volan, încredințându-i mașina.

Ambele sunt acum cercetate penal.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat de către mama acesteia. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți