14.2 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

Lucrări de întreținere a podului rutier de peste contracanalul râului Olt, până spre sfârșitul lunii noiembrie

- Advertisement -

Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova au anunțat joi, 26 septembrie 2024, că începând dinainte cu o zi, pentru o perioadă de două luni, adică până spre sfârșitul lunii noiembrie, vor fi efectuate lucrări de întreținere la podul rutier de peste contracanalul râului Olt de la intrarea în municipiul Slatina spre Craiova.

Podul este situat pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574. Se refac grinzile de parapet, se înlocuiește parapetul pietonal, vor fi refăcute trotuarele și se schimbă bordurile, iar traficul rutier va fi restricționat în zonă și se va circula dirijat cu semafoare.

„Se execută lucrări de întreținere periodică la podul peste canalul de pe DN 65, kilometrul 48+250, înainte de podul peste Olt, la Slatina. Lucrările constau în refacerea grinzilor de parapet, înlocuirea parapetului pietonal, refacerea trotuarelor și înlocuirea bordurilor. Circulația se va restricționa și se va circula dirijat cu semafoare sau piloți de circulație, atunci când vor incepe lucrările la suprastructură. Perioada estimată pentru execuția lucrărilor este 25 septembrie – 25 noiembrie 2024”, au precizat reprezentanții DRDP Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți