25.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Niculina Stoican și Constantin Enceanu, printre invitații speciali la Ziua comunei Dobrun

- Advertisement -

Stadionul din comuna Dobrun va fi peste o săptămână, mai precis sâmbătă, 5 octombrie 2024, cu începere de la ora 16:00, locația de sfășurare a unei sărbători de zile mari. Primăria și Consiliul Local Dobrun, în frunte cu edilul Aurel Bondrescu, au pregătit un spectacol cultural – artistic de excepție, dedicat Zilei localității, cap de afiș fiind îndrăgiții interpreți de muzică populară Niculina Stoican (FOTO) și Constantin Enceanu.

Așa cum au făcut-o de fiecare dată, artiști ai Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din municipiul Slatina al Centrului Județean de Cultură și Artă, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Olt, vor fi prezenți la Ziua localității Dobrun.

Astfel, în fața dobrunenilor, dar și a persoanelor venite din comune învecinate, vor cânta cunoscuți artiști ai ansamblului, precum Neta Soare, Cătălin Bărbulescu, Gabriel Zăvoeanu, Dorina Mete, Marinela Dobrițoiu, Maria Dinu, Constantin Ștefan, Sorina Dinu, Mădălina Drpgan, Ion Crețeanu și Mădălina Deaconu, cu toții fiind acompaniați de orchestra „Doina Oltului”, condusă de dirijorul Cristian Dumitru. Din spectacol fac parte și momente coregrafice din mai multe zone ale țării, oferite de Ansamblul Folcloric „Dobruneanca” al localității oltene.

Bineînțeles, așa cum menționam și în rândurile de mai sus, în spectacol vor mai fi Niculina Stoican, Constantin Enceanu, un alt invitat special în recital fiind și Trupa Ane Mary.

Din peisaj nu vor lipsi nici micul parc de distracții amenajat special pentru copii, alte spații de distracții pentru tineri sau grătarele pe care vor sfârâi micii, berea și alte băuturi răcoritoare, precum și tarabele cu diverse chilipiruri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți