15.2 C
Slatina
sâmbătă,5 octombrie,2024

Ultimele Articole

Filmul „Moromeții 3” se vede în avanpremieră la Caracal și Slatina

- Advertisement -

UPDATE: Proiecția filmului „Moromeții 3” de la Slatina va fi de două ori în data de 11 octombrie, potrivit unei postări a Primăriei pe pagina oficială de Facebook a instituției publice. La Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina va fi prezentă și caravana care prezintă cel mai așteptat film al anului în avanpremieră, din care fac parte, regizorul Stere Gulea, actorul Alex Călin și producătoarea Oana Giurgiu.

Dacă proiecția deja anunțată va fi la ora 19:00, cea suplimentară este programată pentru ora 16:30.

„Nu ratați avanpremiera filmului Moromeții 3 la Slatina! Vă așteptăm vineri, 11 octombrie, la Centrul Cultural «Eugen Ionescu», pentru o proiecție specială în prezența regizorului Stere Gulea, actorului Alex Călin și producătoarei Oana Giurgiu. La cererea voastră, am adăugat o proiecție suplimentară: proiecția I – ora 16:30, proiecția II – ora 19:00. Biletele sunt disponibile online și la casa de bilete a Centrului Cultural «Eugen Ionescu» – https://eventbook.ro/film/bilete-morometii-3-slatina. Trailer: https://bit.ly/trailer-Moromeții3. Link Eveniment: https://www.facebook.com/events/1071006641074667”, se arată în postarea de pe Facebook-ul Primăriei Slatina.
Articolul inițial: Deși va ajunge în cinematografe abia din data de 22 noiembrie 2024, iată că acum la început de lună octombrie în câteva localități din România va putea fi văzut în avanpremieră. Este vorba despre cel mai așteptat film al anului „Moromeții 3”, care va putea fi urmărit și de cetățeni din județul Olt, iubitori ai acestei serii. Concret, filmul va putea fi văzut la Caracal, dar și la Slatina.

În Caracal proiecția filmului „Moromeții 3” va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, la Teatrul Național „Ștefan Iordache”, cu începere de la ora 18:00, prețul unui bilet fiind de 30 de lei.

În timp ce la Slatina, același film va putea fi văzut vineri, 11 octombrie, cu începere de la ora 19:00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, prețul unui bilet fiind de 25 de lei.

Iar majoritatea biletelor deja au fost vândute.

„Anul 1954 îl pune pe Niculae Moromete la încercare: iubirea tumultoasă cu o femeie măritată, criza de conștiință politică și pierderea încrederii în breasla literară îl copleșesc. Apariția providențială în viața lui a unei tinere poete îi oferă o cale de ieșire din dilemele profesionale și personale, inspirându-l să publice romanul Moromeții”, este pe scurt povestea celui mai așteptat film al anului.

Din distribuție fac parte: Horațiu Mălăele, Alex Călin, Olimpia Melinte, Mara Bugarin, Răzvan Vasilescu, Iulian Postelnicu, Cătălin Herlo, Dana Dogaru, Cuzin Toma, Ana Ciontea Laurențiu Bănescu, Conrad Mericoffer, Ioan Andrei Ionescu, Andreea Bibiri, Ilinca Hărnuț, Dorina Chiriac. Bineînțeles, cu participarea extraordinară a actriței Oanei Pellea.

„Moromeții 3” este o producție Libra Films, regia și scenariul fiind semnate de Stere Gulea, imaginea aparține lui Vivi Drăgan Vasile, iar producători sunt Oana Bujgoi Giurgiu și Tudor Giurgiu.

Sursă foto principală: happ.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți