15.2 C
Slatina
sâmbătă,5 octombrie,2024

Ultimele Articole

Olt: Capturarea câinilor fără stăpân din Slatina, suspendată deoarece adăpostul nu are tehnician veterinar

- Advertisement -

Capturarea câinilor fără stăpân din municipiul Slatina, activitate desfăşurată de Serviciul pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân din cadrul Primăriei, a fost suspendată de inspectorii sanitar-veterinari din cauzei unui tehnician veterinar, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Olt, Venera Popa.

„A fost suspendată activitatea de capturare a câinilor fără stăpân la Slatina pentru că nu mai erau întrunite condiţiile, respectiv instituţia care efectua capturarea nu mai are tehnician veterinar. Adăpostul pentru câini fără stăpân va funcţiona în continuare, acolo sunt animale care trebuie hrănite, îngrijite. Au medic veterinar, au alţi angajaţi, dar s-a constatat că nu mai au tehnician veterinar, de aceea s fost dispusă măsura suspendării capturării”, a precizat miercuri, pentru AGERPRES, reprezentantul DSVSA Olt.

Potrivit sursei citate, măsura suspendării activităţii de capturare a câinilor fără stăpân din municipiul Slatina va putea fi ridicată, odată cu angajarea unui tehnician veterinar.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți