13.1 C
Slatina
duminică,6 octombrie,2024

Ultimele Articole

Pieton lovit de un autoturism pe strada Cireașov din Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de joi, 3 octombrie, în jurul orei 09.20, pe strada Cireașov din municipiul Slatina. Un pieton a fost lovit de o mașină, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea evenimentului rutier.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 72 de ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un pieton, respectiv un bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agentul principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvănt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, pietonul s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost acroșat de mașină. Șoferul nu l-ar fi observat însă la timp, având în vedere că avea atenția distrasă de telefonul mobil, mai spun aceleași surse.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți