15.2 C
Slatina
sâmbătă,5 octombrie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii la Transporturi Feroviare și Navale Corabia au confiscat peste 200 de kilograme de pește în cadrul acțiunii „Clean Water 2024”

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare – Transporturi Navale Corabia, împreună cu reprezentanții Agenției Națioanele pentru Pescuit și Acvacultură – Serviciul Regional Muntenia au desfășurat vineri, 4 octombrie, o acțiune în orașul de la malul fluviului Dunărea, Corabia, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul piscicol, în baza planului de acțiune „Clean Water 2024”. În urma acesteia au fost confiscate peste 200 de kilograme de pește, pentru care o firmă nu avea documente. 

În cauză a fost întocmit dosar penal.

„În orașul Corabia a fost depistată în flagrant delict, o societate comercială care deținea 214 kilograme de pește proaspăt de diferite specii, fără documente de proveniență. Cantitatea de pește a fost confiscată și predată unei societăți de profil, spre valorificare. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializarea fără documentele de proveniență a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori a produselor din pește”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți