15.2 C
Slatina
sâmbătă,5 octombrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Tânăr din Teslui, reținut după ce a acroșat autoturismul unui bărbat. Polițiștii au constatat că nu avea permis și conducea o mașină neînmatriculată

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 6 Găneasa au fost sesizați direct de un bărbat, în dimineața zilei de vineri, 4 octombrie 2024, în jurul orei 09:00, cu privire la faptul că a fost implicat într-o tamponare, pe un drum ce tranzitează comuna Teslui. Oamenii legii au constatat că autor este un tânăr de 24 de ani, din localitate, care nu avea permis auto, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat.

Din acest motiv, polițiștii au luat decizia de a-l reține pe tânărul pentru 24 de ore, pe numele său fiind întocmit și un dosar penal.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Teslui, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ar fi efectuat manevra de mers înapoi și nu s-ar fi asigurat, motiv pentru care i-ar fi acroșat autoturismul condus regulamentar de bărbatul care ne-a sesizat. În urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit faptul că tânărul de 24 de ani nu posedă permis de conducere. De asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului condus figurează ca fiind ale altui autoturism, acesta fiind radiat din circulație din data de 29 decembrie 2022. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, față de tânăr a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a declarat agent principal Lavinia Cioplea, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Tânărul din Teslui a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Olt, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă, 5 octombrie, să fie prezentat instanței de judecată pentru dispunerea măsurilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți