2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a anunțat când va fi constituit noul for județean

- Advertisement -

Sala Europa a Consiliului Județean Olt a găzduit miercuri, 16 octombrie, ultima ședință din actuala legislatură 2020 – 2024, fiind vorba de o ședință extraordinară în care au fost aprobate mai multe proiecte de hotărâre. Iar săptămâna viitoare se constituiește forul județean din legislatura 2024 – 2028, data când se va întâmpla acest lucru fiind 23 octombrie, așa cum a anunțat la finalul ședinței Marius Oprescu, reales președinte al CJ pentru un nou mandat, al treilea ca număr, la alegerile locale din iunie. 

„Indiferent de discuțiile pe care le-am avut, au fost în vederea susținerea proiectelor şi pentru ca acestea să fie cât mai bune în interesul cetăţenilor. Pe cei care v-aţi luat în continuare mandat, vă aştept la şedinţa de constituire, care va avea loc din toate informațiile mele pe 23 octombrie. Pe ceilalți, vă aştept oricând, cu mare drag, dacă vă pot ajuta cu orice problemă sau pentru orice discuţie”, a declarat Marius Oprescu, președintele forului județean.

Marius Oprescu a candidat din partea Partidului Social Democrat Olt la alegerile din data de 9 iunie 2024. În privința mandatelor de consilieri judeţeni obținute, PSD a obţinut 20 din totalul de 32, PNL şapte şi AUR cinci. Astfel, în noul for județean social democraţii olteni vor avea majoritate, așa cum s-a întâmplat și în legislativul 2020 – 2024.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți