15.2 C
Slatina
luni,21 octombrie,2024

Ultimele Articole

Echipa de fotbal FC Cartier Steaua a câștigat ediția a VI-a a Ligii TSD Slatina

- Advertisement -
Terenul sintetic din cadrul Bazei sportive din comuna Curtișoara a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute, mai precis în zilele de 19 și 20 octombrie, a șasea ediție e Ligii TSD Slatina, care a adunat la start nu mai puțin de 12 echipe de fotbal. Însă, cea mai bună dintre ele a fost FC Cartier Steaua, fiind desemnată campioana ediției din acest an.
În finală, fotbaliștii FC Cartier Steaua au jucat împotriva echipei Prysmian, iar aceștia s-au impus categoric cu scorul de 6 la 2. Iar pe locul 3 al podimului a urc at echipa de fotbal Real Slatina.
„Finala ediției a VI-a a Ligii TSD Slatina a fost câștigată de echipa F.C. Cartier Steaua, care s-a impus categoric cu scorul de 6-2 în fața echipei Prysmian. În urma acestui rezultat, F.C. Cartier Steaua a reușit să își adjudece titlul de campioană. Pe locul al treilea s-a clasat echipa Real Slatina, care, deși a cedat ambele meciuri împotriva primelor două echipe, a demonstrat o prestație remarcabilă pe parcursul competiției. Mulțumim tuturor echipelor participante pentru efortul și dăruirea de care au dat dovadă în această ediție a Ligii TSD. Implicarea voastră a fost esențială pentru reușita turneului, iar pasiunea și fair-play-ul afișate pe teren au contribuit la spectacolul sportiv de calitate. Felicitări tuturor!”, a declarat Alexandru Berechet, președintele TSD Slatina, principalul organizator al competiției sportive.
La startul Ligii TSD Slatina au fost prezente echipele Energia Verde, Șoimii Aurii, FC Crișan, Prysmian, Dinamo Progresul, FC Galaxy, Real Slatina, Crișan Forest, FC Cojeasca, FC Cartier Steaua, Fotbal Elite și Juniorii.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți